Assortiment

Kassteele Tweewielers beschikt over een ruim assortiment aan e-bikes, stadsfietsen, tweedehandsfietsen, kinderfietsen, onderdelen en accessoires. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Ga dan naar onze webshop of kom naar onze winkel en maak een proefrit op uw favoriete model. 

E-bikes

Met de e-bikes van Kassteele Tweewielers fietst u altijd met de wind mee. Ontdek ons aanbod in de webshop of maak een proefrit bij ons in de winkel! Staat uw favoriete model er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij bestellen de fiets graag voor u.

Stadsfietsen

Bekijk onze bestverkopende stadsfietsen. Benieuwd hoe onze bestsellers fietsen? U bent van harte welkom om een proefrit te komen maken. Naast de onze Gazelle stadsfietsen, beschikken we ook over een ruim aanbod Batavus modellen. Ga voor meer informatie over ons aanbod naar de webshop.

Tweedehandsfietsen

In onze showroom hebben we diverse tweedehandsfietsen staan. Dit aanbod veranderd echter met de dag. Om deze reden kunt u het best even contact met ons opnemen voor informatie omtrent het actuele aanbod. Uiteraard kunt u ook direct bij ons langskomen in de winkel om ons assortiment te bekijken en een proefrit te maken op uw favoriete model!

Kinderfietsen

Zijn uw kinderen toe aan een nieuwe fiets? Wij helpen u graag bij het vinden van het geschikte model, framemaat en kleur. Bekijk ons aanbod aan kinderfietsen en neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bakfietsen

Gezellig met uw hond of kinderen op stap? Bekijk ons aanbod aan hippe en moderne bakfietsen. U bent van harte welkom om een proefrit te komen maken!

Onderdelen en accessoires

Ook voor uw fietsonderdelen en -accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Shop de onderdelen en accessoires voor uw fiets gemakkelijk en snel via onze webshop. 

Rollators

Gaat het lopen niet meer zo makkelijk en bent u toe aan een rollator? Wij verkopen rollators in hippe kleuren voor de moderne ouderen van nu!