Services

Naast de verkoop van diverse A-merk fietsen, onderdelen en accessoires kunt u bij Kassteele Tweewielers ook terecht voor verschillende services. Denk hierbij aan fietsverhuur, onze haal- en brengservice, reparatie en onderhoud en het verzekeren van uw fiets. 

Fietsverhuur

Gaat u op vakantie of wilt u er gewoon even lekker een dagje tussen uit om te genieten van al het moois dat Schouwen-Duiveland te bieden heeft? Dan is het niet altijd even praktisch om uw fiets mee te nemen. Maakt u zich geen zorgen! Bij Kassteele Tweewielers hebben we een ruim aanbod aan huurfietsen. Onze huurfietsen zijn per dag, week of zelfs langer te reserveren. Bekijk onderstaand ons aanbod.

Soort fiets Prijs per dag Prijs per week
Fiets met versnelling € 10,- € 55,-
Kinderfiets met versnelling € 7,50 € 40,-
Elektrische fiets € 22,50 € 125,-

 

Accessoires voor de fiets Prijs per dag Prijs per week
Fietstas € 2,50 € 10,-
Fietshelm € 2,50 € 10,-
Kinderzitje € 2,50 € 10,-

Reserveer uw huurfiets gemakkelijk online of bel 0111 – 45 31 37. Vergeet bij het afhalen van de huurfiets niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. Deze hebben wij nodig voor onze administratie. 

Haal- en brengservice

Heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig, maar komt het even niet zo goed uit om deze weg te brengen en vervolgens weer op te halen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Bekijk onderstaand onze mogelijkheden.

Schouwen-Duiveland

Bent u woonachtig in Schouwen-Duiveland? Dan wordt uw fiets bij reparatie en onderhoud gratis opgehaald en/of thuisbezorgd door één van de bezorgers van Kassteele Tweewielers.

Reparatie en onderhoud

Is uw fiets kapot of heeft deze een onderhoudsbeurt nodig? Ook voor reparatie- en onderhoudsservices bent u bij Kassteele Tweewielers aan het juiste adres. 

-

Reparatie

Wij beschikken over een professioneel uitgeruste werkplaats en verschillende monteurs. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw fiets altijd binnen de afgesproken termijn gerepareerd is. Gemiddeld heeft u binnen twee werkdagen uw fiets al weer terug! 

-

Onderhoud 

Als u regelmatig fietst is het verstandig uw fiets eens per jaar na te laten kijken en indien nodig onderhoud te geven. 

Neem voor meer informatie over onze reparatie- en onderhoudsservices contact met ons op via 0111 - 45 31 37 of via info@kassteele-tweewielers.nl. Uiteraard kunt u ook direct even langskomen bij ons in de winkel. 

Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Fietsen zijn diefstalgevoelig en kunnen schade oplopen. Bij Kassteele Tweewielers helpen wij u graag met het verzekeren van uw fiets. Om deze reden zijn wij aangesloten bij de ANWB. Via hen regelen wij gemakkelijk en snel de juiste verzekering voor uw fiets en beschikt u tevens over één contactpersoon, wanneer uw fiets beschadigd raakt of gestolen wordt. Wij verzekeren allerlei soorten fietsen, van elektrische fietsen tot tweedehands fietsen. 

Bekijk voor meer informatie de website van de ANWB.