Het verhaal van Kassteele

Circa 45 jaar geleden begon Piet van de Kassteele met de verkoop en reparatie van fietsen en brommers aan de ring van het dorpje Noordgouwe. Dit heeft Piet samen met zijn vrouw Willy bijna 40 jaar met veel plezier gedaan. Hoeveel plezier Piet ook had met de verkoop en reparatie van fietsen moest hij toch ooit het stokje gaan overdragen. 

Toen liep hij Jan Saman tegen het lijf bij de plaatselijke voetbalclub. De mannen raakte aan de praat over hun passie voor fietsen, sleutelen en ondernemen. Enkele maanden later (in het jaar 2011) nam Jan Kassteele over, maakte wat aanpassingen aan het concept, de naam en ging van start met de verkoop en reparatie van fietsen aan de Kloosterweg op het terrein van Uw Groene Vakwinkel Schuddebeurs.

Inmiddels heeft Jan, samen met zijn vrouw Hetty, Kassteele Tweewielers uitgebouwd tot de winkel die we nu kennen. Een winkel waar …

  • de deur altijd open staat voor een praatje of een bakje koffie.
  • persoonlijk contact, snelle leveringen, kundig advies en de klanten centraal staan.
  • de zin ‘nee, dat gaat niet’ niet bestaat.

Benieuwd hoe het Kassteele team er nu uit ziet?

Ontdek hieronder wie zij zijn er waar zij blij van worden. 

Hetty Mol

Ik geniet, als ik onze klanten zie genieten. Een toerist, die een lekker rondje heeft gefietst op het eiland op één van onze huurfietsen en heerlijk uitgewaaid weer terugkeert. Een vader, die het eerste kinderfietsje komt kopen voor de verjaardag van zijn 4-jarige dochtertje. Het zijn de kleine momenten die er toe doen en dat vind ik prachtig om te zien. 

Jan Saman

Ik vind het geweldig om in de werkplaats bezig te zijn met een ingewikkelde reparatie. Als ik mijn tanden eenmaal in een reparatie heb gezet, wil ik niet stoppen voor de fiets gemaakt is. Maar de mensen adviseren met de aankoop van een nieuwe fiets vind ik net zo leuk. Ik geniet ervan om de klant tevreden de winkel uit te zien gaan.

Dennis Cornelis

Ik word blij van blije klanten. Ik vind het heerlijk om lekker te sleutelen aan fietsen.  De mensen, het product, de afwisseling. Ik weet het eigenlijk niet. Het complete plaatje? Daar haal ik energie uit.

Bram Hagens

Aangenaam, ik ben Bram! Door mijn achtergrond in de elektrotechniek, spreekt het werken met e-bikes mij ontzettend aan. Ik vind het met name erg leuk om mij te verdiepen in de techniek van de e-bike. Verder haal ik iedere dag ook ontzettend veel energie uit de prettige sfeer bij Kassteele, de sfeer tussen collega’s onderling en het contact met klanten.